it’s all about finding your style dear :*

Standard

long, long time ago

jaman saya masih SMA, saya selalu gede kepala nd assume that i was stylish enough *tepokjidat*

well, the fact bites a lot

ternyata saya sangat sangat jauh dari kata stylish at that time, nd poorly i just realized a year after when i was graduated from the high school

malu juga kalau inget dulu kemanamana make kaos yang saking pendeknya sampe kalau duduk underwear kemanamana *sigh*

malu juga kalau inget dulu kemanamana pake celana kolor warna silver yang ga banget -.-

actually, style is not only about fashion, i think

style is about the way you choose in every single step you take

fashion, make up, the way you think, the way you life, the way communicate with other are style.

kadang kalau kita ngomongin style, orang bakal mikir kalau itu cuma masalah dress, make up or such, but style is not that narrow dear

in my life, i choose my own path, my own sytle that maybe different with other, sounds ridiculous somehow.

banyak orang yang berfikir style itu mahal, you wrong again dear, style itu ga cukup mahal tapi juga amat sangat mahal, why, because it is not about money but about creativity, it is about finding your own style not copying other’s style.

fashion, coba deh lihat bajubaju lucu nan imut yang dpampang dimajalah itu, find out the price then you’ll be stop dreaming using that kind of dress, or jalanjalan bego ke mall atau butikbutik yang cuma bikin sakit hati karena harganya nyakitin.

hey dear, baju bagus ga cuma di mall atau butik kok, cari deh secondhand store yang jual bajubaju lucu seharga bakso šŸ™‚

emang sih ga senyaman belanja di mall yang adem ada AC nd bisa sekalian ngeceng, di sini kita harus berpanaspanas nd keringetan sambil kebauan.

but it worthed kok, kebayar banget dengan bajubaju yang kita dapet , believe me,

i’ll give you the example ,

 

 

 

 

 

see, walaupun cuma baju bekas yang murah banget, it depend on our sense of fashion, banyak banget kok bajubaju bagus dengan harga murah šŸ™‚

oke buat beberapa fashionista yang takut gatel, mending bajunya direbus dulu abis itu baru dicuci, but as my experience, there isn’t effect that come from this clothes sih šŸ™‚

then, style is not only about fashion, it is about attitudes also.

for that i inspired by Katy Perry a lot

 

 

 

 

 

she is great one for me, she has a brilliant thought of respecting herself

why i said that , for your information, Perry is raised byĀ ChristiansĀ and she do not allowed singĀ secular song when her childhood, but she isĀ obsessed by madonna, besides she also obsessed having a bigboob šŸ˜€

liat saja in her video she likes to dress in sexy style, some people will thinks that she is bitch, murahan, gampangan or such.

tapi oneĀ truth yang mungkin ga semua orang tau kalau the reason why russel marrying her, because she is the one who refused to have sex on their first date.

see,Ā quotes yang bilang dress like what you want people thinks about you, totally wrong šŸ™‚

i like using skirt,Ā hot-pantsĀ and such, bukan buat dibilang sexy, tapi memang saya nyaman memakainya.

kadang banyak orang wearing some dress just because the trends, padahal mereka sama sekali ga nyaman untuk memakainya.

and one thing, i do ready when i wears that kind of outfits then i will be teased

sebatas itu cuma omongan saya akan diam, and thinks that they’re stone :),

hey darling, remember one thing that your body is absolutely yours, not your parent’s or other people.

jangan cuma karena takut diejek you afraid to use any clothes, instead emang kamu benerbener ga nyaman sama outfits nya

do not let other drives your life, because when you let them once, in a little thing, they will claims that they are deserve with your life.

the last point is think.

menurut saya think also style.

inget ga ketika kamu merokok just beacuse your friends did

kamu potong rambut cuma karena temen kamu bilang dia mau potong rambut.

atau the most silly is kamu putus atau pacaran sama seseorang cuma karena temen segank mu let you do that

hey,

you are not teenager anymore dear

semua yang kamu pilih punya konseuensinya masingmasing sekecil apapun itu.

then, kalau kamu melakukan sesuatu bukan karena kamu yang menginginkannya , you’ll never ready with theĀ consequences

janganjangan nanti kalau ada musim bunuh diri you’ll do also

so, i think if we talking about style, it is more than fashion only. in my opinion, style including the way you think, the way you dressed and the way you communicate with other.

because everybody can buy fashion but they can not buy style, beĀ trend-setterĀ not follower Ā dear :*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s