Sock your shocking day

Standard

Kalau dulu sock identik sama sepatu nd sekolah, sekarang gue percaya sock lebih deket sama kata ‘Stylish’. Yep! Cuma dengan sepasang sock hitam aja gue udah bisa ngeliat kata fabulous nemplok di situ. Emang sih, pakai sock buat main belum jadi trend di Indonesia, bahkan beberapa orang, even itu di Jakarta masih beranggapan sock is sick! Well, apakabar gue pakai di Jokja atau Salatiga ya, mungkin sebagian mikir gue fix kena sakit jiwak!

Tapi sebenernya, gue nemuin style yang oke banget saat maduin sock sama mini dress or hotpants dipakai bersama.

Nggak percaya? Let’s see the pics!

how cute using white sock with your lil dress

i dare to wear it in Jokja 🙂

love the dress! love the socks more!

lace with jacket, made it perfect isn’t it?

i promise to wear that kind of style. i do!

take your short and meet it with your white sock to make it fab!

lace and hotpants will be great if you grab some “white” in it 😀

maybe others called it strange, but i called it stylish!

so adorable! call it vintage, call it perfect, call it great!

how can you aren’t in love with this? 😀

everybody will like this style, i guess

how? is that adorable?

gimana gue nggak naksir banget sama sock, terutama black sock that make me feels so sexy. gue sih berencana mau nyoba beberapa looks dengan sock yaa. wait for it 😀

after this post i’ll make the post about how to wear the sock. 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s